ZSŰRITAGOK

Árva Lajosné, Bálint Analitika, érzékszervi bíráló
Gangel András, Termékfejlesztő, cukrász, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Lovagja
Gláser Tamás, Magyar Védjegy Egyesület ügyvezető elnöke 
Papp Tímea, Store Insider, online főszerkesztő
Posta Renáta, cukor-, glutén-, tejtermékmentes ételek recepfejlesztő 
Dr. Némedi Erzsébet, Expedit Nodum Kft., igazgató

Értékelés

A termékeket egy 6 fős szakemberekből és civilekből álló zsűri érzékszervi bírálat alá veszi. Minden kategóriában ellenőrzött vaktesztet végzünk.

A termékek a következő kritériumok alapján vizsgálhatók meg:

  • Termékminőség – megjelenés, aroma, textúra, íz/illatélmény, termékhasznosság.
  • A termék hasznossága - gyártmánylap, szakmai megítélés alapján.

Miután a zsűri meghozta a döntését, és felállította a sorrendet, az ellenőrző csoport (a versenyt kiíró szervezői csoport) egyesével megmutatja az egyes termékek csomagolását annak érdekében, hogy a küllemét, így a csomagolást, címkézést, tervezést figyelembe véve is megszülessenek a pontok, majd pedig a végső sorrend.